Terra Bite

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de Terra Bite!! Misschien ben je op dit moment wel aan het genieten van een (h)eerlijke Terra Bite. De Terra Bite is meer dan zomaar een droge worst. Er zit namelijk een verhaal achter:

Omdat de Terra meer bekendheid verdient en wij er absoluut van overtuigd zijn dat de Terra genetica een zeer grote invloed heeft op de kwaliteit en de smaak van het vlees, kwamen wij op het idee om via een lekkere droge worst ons verhaal te kunnen vertellen.

Deze droge worst wordt gemaakt volgens het mooie concept van Dreug Missie – Dreug: volhoudbare/duurzame droge worst met extra aandacht voor dierenwelzijn. Dit concept is bedacht door Ivo van Dijk. Ivo wil met dit concept dierenwelzijn bevorderen. En omdat bij ons de wensen van het dier en daarmee dierenwelzijn zeer hoog in het vaandel staan, past dit concept helemaal bij onze visie.

Al onze zeugen zijn bij ons bedrijf geboren in ons vrijloop-kraam-opfokhok ze zijn bij ons opgegroeid en leven in een grote groep loslopende zeugen bij elkaar. Ze krijgen hun biggen in een vrijloop-kraam-opfokhok. De biggen blijven extra lang (5 weken) bij de zeug en de biggen blijven bovendien na het spenen nog bij elkaar; in het zelfde hok als waar ze geboren zijn (= geen stress).

De worst liever iets droger? Tip: haal de Terra Bite een dag van te voren uit de verpakking

In 2022 hebben wij de eerste Tera Bites gelanceerd tijdens onze deelname aan Het Weekend Van Het Varken. Uit de vele enthousiaste reacties blijkt dat niet alleen wij de worsten zo smaakvol vinden!

De Terra genetica zorgt voor een zeer goede vleeskwaliteit met intramusculair vet waardoor de smaak optimaal tot haar recht komt.

Geniet je van een lekkere Terra Bite dan:

  • eet je een volhoudbare/duurzame droge worst
  • waardeer je hoogwaardige kwaliteit droge worst
  • herken je een overheerlijke smaak
  • draag je bij aan dierenwelzijn
  • en last but not least: draag je bij aan het behoud van een uniek Nederlands varkensras; de Terra

Kom je een droge worst van Dreug tegen met daarop ons Terra Bite logo dan is deze worst afkomstig van ons bedrijf. Koop het snel, proef het….en je bent verkocht.

Verkrijgbaar bij o.a.: Dagwinkel Harry Maneschijn in Daarle

Voetbalclub Daarle

Smaken verschillen daarom zijn de Terra Bite’s in vier verschillende smaken verkrijgbaar:

  • Naturel
  • Knoflook
  • Kruidnagel
  • Chorizo

 

Tip: Heeft u de worst liever nog iets droger: haal hem dan alvast een dag van te voren uit de verpakking.